Masterplast d.o.o. osigurava kvalitetne proizvode i usluge iz vlastitih proizvodnih pogona Grupe, kako bi udovoljio zahtjevima tržišta te individualnim potrebama kupaca, osiguravajući pritom kontinuirano kvalitetne proizvode.
Naši CE certificirani proizvodi udovoljavaju europskim standardima kvalitete.

Mađarska,
proizvodna baza
Kál

Prvi proizvodni pogon Grupe krenuo je s radom 2005. godine.
Proizvodne jedinice za proizvodnju pjenastog polietilena i profila za suhu gradnju proizvode u skladu s ISO9001 i ISO14001 TÜV standardima.
Osim povećanju kapaciteta i tehnološkom razvoju, posebna pozornost posvećuje se osiguravanju kvalitetnih radnih uvjeta, zbog čega je trenutno zaposleno gotovo 100 djelatnika.

MASTERFOAM
Modernom tehnologijom proizvodimo proizvode od polietilenske pjene sa zatvorenim ćelijama. ISOFOAM proizvodi za graditeljstvo koriste se prvenstveno kao  podloga za izravnavanje podova te toplinsku i zvučnu izolaciju.
Traka od polietilenske pjene, tzv. dilatacijska traka, debljine 5 do 10 mm, koristi se kao traka za proširenje i toplinsku izolaciju između podloge i zida. 

MASTERPROFIL
U ponudi Masterplast d.o.o. je široki asortiman kvalitetnih profila za suhu gradnju koji su proizvedeni u proizvodnom pogonu Masterprofil u Kalu.
Naši proizvodi su usklađeni s harmoniziranom europskom normom i imaju CE oznaku.

Srbija,
proizvodna baza Subotica

Najveća i najbrže rastuća proizvodna baza Grupacije nalazi se u Srbiji, u Subotici. U proizvodnom kompleksu proizvodimo staklenu mrežicu, EPS polistiren i PVC kutnike s mrežicom, europske kvalitete. Tvornica zapošljava više od 400 djelatnika u proizvodnji osiguravajući stalnu kvalitetu, stabilnu zalihu proizvoda i konkurentne proizvodne usluge.

PROIZVODNJA STAKLENE MREŽICE
2015. godine puštena je u rad tvornica staklene mrežice, koristeći tradicionalni način proizvodnje i najmoderniju njemačku automatiziranu tehnologiju, te je Masterplast Grupa time postala  treći najveći proizvođač staklene mrežice u Europi sa kapacitetom od 100 milijuna četvornih metara.
Ponudom široke palete kvalitetne staklene mrežice i MASTERNET linije proizvoda, Masterplast d.o.o. nudi europsku kvalitetu i pouzdane proizvode s fleksibilnim proizvodnim uslugama.

PROIZVODNJA EPS-a
U postrojenju za proizvodnju EPS-a, koje je osnovano 2008. godine modernom, ekološki prihvatljivom njemačkom tehnologijom,  proizvodimo  EPS izolacijske ploče za fasadne sustave i  EPS izolacijske ploče za druge građevinske namjene. Kroz kontinuirani razvoj nudimo široku paletu proizvoda  i od grafitnog polistirena.
Naši  proizvodi ISOMASTER EPS su sve popularniji na tržištu što je rezultat  naših nastojanja da osiguramo kvalitetne proizvode.

PVC KUTNICI S MREŽICOM
Proizvodimo PVC kutnike s mrežicom za fasadne sustave toplinske izolacije u skladu sa europskim normama.