Masterplast Grupa

Masterplast Grupa osnovana je 1997. godine i jedna je od vodećih poduzeća u regiji srednje i istočne Europe za proizvodnju i distribuciju materijala za toplinsku izolaciju. Grupa trenutno ima proizvodne pogone u Mađarskoj i u Srbiji, te podružnice u osam država.

Masterplast Hrvatska

Masterplast Grupa osnovala je hrvatsku podružnicu – Masterplast d.o.o. 2002. godine, koja je postala jedna od najvažnijih tvrtki za distribuciju građevinskog materijala na domaćem tržištu te pouzdan partner u trgovini građevinskim materijalom.
Masterplast d.o.o. je zauzeo važno mjesto na tržištu toplinske, zvučne izolacije i hidroizolacije, krovnih pokrova te materijala za suhu gradnju.

Proizvodi i proizvodnja

Zahvaljujući proizvodnim pogonima Masterplast Grupe u Mađarskoj i Srbiji, te kvalitetnoj suradnji s drugim strateškim proizvođačima, nudimo kvalitetne proizvode i zauzimamo važno mjesto na tržištu toplinske, zvučne izolacije i hidroizolacije, krovnih pokrova i materijala za suhu gradnju.

Poslovne usluge

Raspolažemo sustavom orijentiranim na kupce, a stalnim praćenjem kvalitete proizvedenih i prodanih proizvoda, stabilnom ponudom proizvoda i fleksibilnim logističkim rješenjima svojim partnerima pružamo konkurentne poslovne usluge.

Održivost

Masterplast pridaje veliku važnost održivosti, energetskoj učinkovitosti i zaštiti okoliša, kako u svojim internim procesima, tako i u proizvodnji i razvoju svojih proizvoda.

Misija

Masterplast d.o.o.  namjerava svoje konkurente proizvode i  usluge razvijati i u budućnosti  prema potrebama kupaca,  i tako postati vodeći sudionik na domaćem tržištu građevinskog materijala.