Masterplast grupa

Masterplast grupa osnovana je 1997. godine i jedno je od vodećih poduzeća u regiji srednje i istočne Europe za proizvodnju i distribuciju materijala za toplinsku izolaciju. Grupacija trenutno ima proizvodne pogone u Mađarskoj, Srbiji i Njemačkoj, te podružnice u deset država.

Masterplast Hrvatska

Masterplast grupa osnovala je hrvatsku podružnicu – Masterplast d.o.o. 2002. godine, koja je postala jedna od važnijih tvrtki za distribuciju građevinskog materijala na domaćem tržištu te pouzdan partner u trgovini građevinskim materijalom.
Masterplast d.o.o. je zauzeo važno mjesto na tržištu toplinske, zvučne izolacije i hidroizolacije, izolacije krovova te materijala za suhu gradnju.

Proizvodi i proizvodnja

Zahvaljujući proizvodnim pogonima Masterplast grupe u Mađarskoj, Srbiji i Njemačkoj, te kvalitetnoj suradnji s drugim strateškim proizvođačima, nudimo kvalitetne proizvode i zauzimamo važno mjesto na tržištu toplinske, zvučne izolacije i hidroizolacije, izolacije krovova te materijala za suhu gradnju.

Poslovne usluge

Prodajnim sustavom orijentiranim na kupce, konstantnom kontrolom kvalitete proizvoda koje proizvodimo i distribuiramo, stabilnom proizvodnom potporom i fleksibilnim logističkim rješenjima pružamo našim poslovnim partnerima konkurentne poslovne usluge.

Održivost

Masterplast pridaje veliku važnost održivosti, energetskoj učinkovitosti i zaštiti okoliša, kako u svojim internim procesima, tako i u proizvodnji i razvoju svojih proizvoda.

Misija

Masterplast d.o.o. namjerava svoje konkurentne proizvode i  usluge razvijati i u budućnosti  prema potrebama kupaca,  te tako postati vodeći sudionik na domaćem tržištu građevinskog materijala.